cropped-1620692_586491588106718_689872954_n.jpgКазвам се Марияна Добранова и съм астролог. Това ще бъде мястото, в което ще споделям с вас всичко, свързано с астрологията, което ме интересува и което мисля, че би било  интересно за всички, които обичат астрологията поне толкова, колкото и аз!

Идеята ражда богатството!

Размерът му се определя от границите на ума, в който се е зародила тя, а вярата преодолява всякакви ограничения. Припомнете си това, когато един ден договаряте с живота цената, която искате за себе си.

Здравейте! В последните няколко години с моят екип създадохме няколко сайта, които във времето бяха по-лоши или по-добри, но никой от тях не ни даваше възможност за пряка връзка и контакт с почитателите на астрологията.Това провокира у нас въображение, идеи, на моменти дори инат за реализацията на Astro Cafe - виртуалното кафене. Искаме да бъдем заедно с всички, които обичат астрологията през свободното си време, да имаме място, в което, да споделяме общите си мечти или проблеми. Ще ви дадем възможност да говорите с нас, ще ви консултираме и помагаме, а когато сме в настроение ще се забавляваме заедно на по едно кафе.

Надяваме се да ни давате идеи и предложения, за да развием заедно това пространство, в замяна ще получите  новини, прогнози, клюки и част от нашето вдъхновение!

С най-приятелски чувства : Марияна Добранова, създател и идеолог на Astro Cafe & BOOK CAFE

Сайтовете : BookCafe.bg и www.astrocafe.info са собственост на ”24 квадрата”ООД

Share