Lion RunningЮпитер е планетата на разширeнието и новият растеж. Ключовата дума за този огнен знак Юпитер е спонтанност. Юпитер в Лъв разширява спонтанно чрез творчеството, играта и тръпката на наличието на големи и важни промени в живота на хората.
Лъв вторият огнен знака след Овен, той е фиксиран огън – това означава, че вниманието към него е трайно. Това дава на Юпитер в Лъв защитни сили, дава му възможност да стане добър в работата си и да се наслади на пълния разцвет на творческите си таланти.
Ако това е вашият Юпитер, ще имате възможност да предизвикате съдбата си чрез творчески риск, който ще постави пред изпитание вашата смелост. Това положение в хороскопа ви може да сложи на карта вашата индивидуалност.
Промените през следващата една година ще бъдат в полза на смелите и честните. Може да станем по-раздразнителни към статуквото и да не приемаме да сме подлагани на натиск от страна на хора, чието мнение или талант не ценим. Ако искаме да бъдем по-успешни, ще се наложи да поемем повече рискове и да се опитаме да светим със своята, а не с отразена светлина. Хайде да ние чести до 11 август 2015!

Share