300851_288052481225445_898013108_nФази на Луната през месец юли

След 30 юни Меркурий няма да е ретрограден. Това ще нипомогне да подобрим комуникацията с важните за нас хора и да избегнем подписването на неизгодни сделки или договори в наш ущърб.

05 юли 2014 – 15:00:03 ч. – първа лунна четвърт във Везни. Това е отлична позиция за всички, които са имали проблеми с близките си хора, особено с брачния партньор. Добър период за материални придобвки.

Везни

През следващия период разположението на планетите ще ви помагат да изразите прословутата ви дипломатичност – това особено ще важи за любовните ви връзки. Тази тенденция ще ви дари със защитен ореол, затова избягвайте да се оплаквате, че късметът не е на ваша страна. По-добре не слагайте тигана, докато рибата е още в морето. Не бързайте да си броите парите, преди да сте започнали дадена задача.

Водолей

За някои от вастози месец може да предостави възможности за печелене на пари чрез  писане, различен вид комуникации или рекламна дейност. Ще иамте възможности да водите по- активен социален живот или да се включите в групови занимания. Повече такт и учтивост ще са ви нужни в общуването с по- възрастни, по- висшестоящи или власт имащи лица.

Близнаци

Трябва да бъдете малко по-уверенив собствените си способности. Повечето от вас си поставят прекалено високи цели, които им е трудно да постигнат. Товаможе да имдонесе разочарования. Не очаквайте разбиране или съдействие от хората, с които ще се налага да работите. Работата може и да не е индивидуална, но за вас е по-добре да направите всичко възможно и да се справите самостоятелно. Не спорете с колегите си и се занимавайте само с личните си задачи.

12 юли 2014 – 14:25:58 ч. – пълнолуние в Козирог. На риск са подложени отношенията с по-възрастни близки, добре е да сте дипломатични и да не изпускате нервите си.

Козирог

В отношенията с интимния партньор не е изключено да се появят проблеми. През този месец ще чувствате увереност в себе си, която ще ви помага да не се страхувате да си поискате, онова от което сте решили, че ви се полага. За разлика от обикновено, през този период може да ви се окаже по- трудно да скривате истинските си намерения, но и по- лесно да разбирате мислите на другите.

Телец

През следващия периодвсичко е като нож с две остриета- от една страна имате големи шансове да проявите способности за печелене на пари и да оцените добрата сделка, а от другата страна ще е страстта ви да задоволявате вкуса си към забавления, но не можете да си позволите. Не пренебрегвайте съветите на по- мъдрите от вас.Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да постигнете желания делови и професионален успех.

Дева

Много от дейностите, с които се захванете през този месец ще бъдат успешни и е вероятно да бъдете много по- гъвкави от обикновено. Това ще съдейства в полза на вашата популярност и дори да ви постави пред прекалено голям избор при намирането на партньорза онези от вас, които търсят такъв. Полезно ще ви бъде ако сега се стремите да не давате воля на агресивно поведение, за да не се стига до нежелани спорове.

 19 юли 2014 – 05:09:27 ч. – последна четвърт в Овен. Това е период в който е по-добре да не сме твърде активни, защото има риск да вземаме неправилни и необмислени решения.

Овен

Тенденцията е много благоприятна за започване на учебен курс, който да ви помогне да доразвиете някои качества от своя потенциал. Твърде е възможно и да предприемете бързи промени в дома си. Добре е да наблегнете на сигурността и опазването на парите, колите и имуществото си. Сега ще се нуждаете от пари, но от друга страна ще имате възможност да спечелите допълнително от странична дейност.

 

Лъв

През този месец ще ви владее желанието да печелите и да налагате мнението си. Каквото и да започнете да правите, ще държите то да бъде добре заплатено. По- силно от обикновено ще бъдете загрижени за доходите си и е възможно да смятате, че тяхното количество е критерий за вашето щастие. Обмисете този съвет, защото заради вашата пестеливост може да обидите някой, който не заслужава.

Стрелец

Не планирайте задачи, решението на които не зависи от вас. Ако сте имали проблеми с близък човек сега ще успеете да го преодолеете. Късмета ще бъде с вас, ако имате нагласа да го видите. Има вероятност да получите дългоочакван допълнителен приход. Финансовото постъпление няма да е точно това, което очаквате и че колкото и да е малко не е желателно да го изхарчвате веднага.

 27 юли 2014 – 01:42:59 ч. – новолуние в Лъв.

Рак

Ако искате да наложите мнението си, направете го без да сте агресивни. Не отказвайте помощ.Възможни са конфликти с началниците. Здравият разум ще ви помогне да ги педотвратите. Избягвайте изясняване на отношенията.Заложите ли на някой друг да свърши вашата работа не е изключено да имате разочарования. Подредете ежедневието си така, че да разполагате с време за възстановяване на силите и за любими занимания.

Скорпион

През този месец обърнете малко по-голямо внимание на контактите с хора от вашето обкръжение.Ако се заемете както трябва със задачите си, ще успеете да постигнете целите си. Може да оформите договорите, които искате да подпишете, но бъдете внимателни, ако не преценявате добре новите си делови познати, не е изключено да имате неприятности, само защото сте проявили доверчивост.

Риби

Бъдете подготвени да се случват неочаквани събитияв домашната ви среда и не планирайте нищо предварително, за да не се разочаровате. Бъдете особено внимателни с домакинските си уреди. Не се поддавайте на идеята, че животът ви не е толкова вълнуващ, колкото трябва да бъде. Промените в крайна сметка ще се окажат с положителен знак за вас.

 

Share