icon_article-is-your-sign-the-bestФази на Луната през месец АВГУСТ 2014

През този месец напрегнатия аспект на Марс във Везни вече е в историята и онова, което ни се струваше, че се движи бавно сега ще започне да се случва по-бързо.  Ако имаме възможност е добре да осъществим отдавна замислено пътуване и го съвместим с отлагани задачи. Енергията, която ни носи Марс в Скорпион ще бъде насочена към печелене на пари, но може да доведе до напреженние с партньорите.

 4 август 2014 – 03:50:53 ч. – първа четвърт на Луната в Скорпион. Напрежението ще се отрази върху настроението ни, а умората може да ни направи раздразнителни. По-добре е да не си го изкарваме на близките си.

Скорпион

Може да се надявате на успехи, ако се постараете максимално да използвате талантите, които притежавате. Това може да се окаже ключ към кариера, която едновременно и да ви удовлетворява и да предизвиква любопитвството ви. За тези от вас, които кандидатстват за работа има вероятност на интервютата да се представят добре и да получат исканата длъжност.

Риби

Емоционалността ви ще ви направи доста активни през август. По отношение на любовта в голяма степен ще се нуждаете и ще търсите онази интимнавръзка, която да ви отнесе и към нови преживявания. Общуванетос противоположния пол може да има и терапевтичен ефект върху вас и да ви помогне да се освобождите от излишното напрежение.

Рак

Периодътза вас е изключително подходящ за изоставяне на вредните навици.Ще бъдете отворени към хората, с които общувате, но внимавайте да ви въвлекат в интрига. Ще се отрази не само на авторитета, но и на личните ви отношения. Въздържайте се от прояви на щедрост. В началото на месеца е добре да се съобразите с факта, че няма да се справите сами, а ще трябва да поискате помощ от колеги.

10 август 2014 – 21:10:24 ч. – пълнолуние във Водолей. Положението на Луната ще ни направи избухливи и напрегнати. Това ще се отрази повече на въздушните знаци, за които сега е най-добре да внимават какво и на кого споделят.

Водолей

Заемете се само с най-спешните неща. Преценете времето си така, че да имате достатъчно за всички допълнителни задачи. Не е изключено някой от най-близките ви да се окаже в нужда и да се наложи да му помагате. При такива обстоятелства работата ви може да изостане. Приятели ще ви зарадват и с приятни новини. Вашата чувствителност, през този период може да бъде още по- силна от обикновено.

Близнаци

През август ще възприемате живота много по-драматично от обикновено. Това може да ви направи само по- непрактични и да внесе допълнително объркване в ежедневието ви. Въпреки това продължават да са в сила шансовете ви за успех в любовните дела, както и съответните материални и емоционални ползи от партньорите, с които работите. Добре е да намерите повече време за децата си.

Везни

Направете нещо спонтанно в компанията на любимия си човек, далеч от погледите на останалите. И през този месец може ра заложите на способността си да ставате незабележими и така да си осигурявате комфорт, при което да не ви безпокои никой. Заради забавленията си обаче не бива да пренебрегвате работата си. Много скоро ще усетите липсата на Марс във вашия знак.

17 август 2014 – 15:26:52 ч. – последна четвърт в Телец. Това в времето, в което е добре да сме по-пестеливи както на емоции, така и във финансовата сфера.

Телец

Вашата вродена упоритост през този месец ще бъде изявена по отношение на ежедневната ви работа, което е една от най- важните стъпки към постигане на амбициите ви. Полезно ще ви дойде, ако положите повече усилия и във връзка със здравето и тонуса си, дори от гледна точка на профилактиката. От важно значение за вас може да се окаже спазването на схема в ритъма ви на труд и почивка.

Дева

Чувството на отговорност отново ще личи във всичките ви прояви и ще си давате ясна сметка за задълженията си към другите. Поредица неразрешени проблеми ще излезе на дневен ред и ще съжалите, че сте отлагали решението им. Не се опитвайте да се справите с всичко самостоятелно. Не поставяйте началото на нови задачи, ако не сте сигурни в себе си и не давайте пари назаем на хора, които не познавате.

Козирог

Потърсете помощ и съвет от по-опитни от вас специалисти или споделете тревогите с приятелите си. Може да не се намесят пряко, но ще ви подскажат интересни идеи. Комбинацията от няколко такива ще даде добър резултат и ще ви зареди с оптимизъм и самоувереност. Чувствате се самотни, но това е само вашето усещане, иначе не ви липсва компания и внимание.

25 август 2014 – 17:13:59 ч. – новолуние в Дева. Това е отлично време за стартиране на нови дейности. Всичко, което направим за кариерата си ще ни донесе резултати. Започва много успешен период за огнените знаци, защото Юпитер вече е в знака Лъв.

Овен

Вашите знания и опит ще ви помогнат при изпълнението на служебните ви задължения, въпреки, че колегите ви са против промените, които имате намерение да осъществите, но сега ще се съгласят с вас. Не бързайте да започвате частен бизнес, само защото някой ви е засегнал, защото периода не е подходящ за целта.  Изчакайте, със сигурност ще успеете да намерите начини, чрез които да си прекарвате добре времето, а важните решения оставете за по-късен етап.

Лъв

Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете в неформална среда. Ще бъдете в отлично настроение и ще се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете активни и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи. Имате лични проблеми, които ще опитате да решите, процесът обаче е дълъг и ще продължи няколко седмици. Въпросите са важни, но вие ще се справите.

Стрелец

Август ви носи изненадващи професионални новини. Ще се наложи да се справите сконкретни важни задачи в оставащите няколко работни дни. За повечето нямате достатъчно информация или хората, от които зависи решаването им ще липсват. Търсете съдействие от приятели или техни приятели само в краен случай. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Импулсивните постъпки няма да са във ваша полза.

 

 

Share