1313227499_7mp3sОчаквайте промени в любовния си живот!

Ако напоследък забелязвате засилено влечение към онези, които харесвате, привличат ви нови партньори или сте започнали да променяте отношенията си с любимия човек за всичко това си има причина. Причината за това е транзита на Венера от 12 август до 5 септември в знака на на любовта Лъв. Този знак е най-щедър, когато стане дума за чувства и раздаване на емоции, затова енергията на този транзит няма начин да не повлияе на всички хора. Ще бъде засилено желанието ни да споделяме всичко с онези, които обичаме дори понякога желанието ни да сме близо до тях може да бъде усетено от човека отсреща като обсебване. Това важи най-вече за знаците на които транзита влияе пряко- Лъв, Телец, Скорпион и Водолей.

Времето за любов е тук и за Овните, които сега могат да покажат на партньорите си, че могат да бъдат номер едно не само в любовните авантюри, но и в грижата за близките си. Нищо не може да възпре огнените хора да бъдат сексуално интензивни и да покажат щастието си на всички. Чувствата ви ще бъдат засилени от този транзит, но любовта, с която ще се срещнете ще е толкова истинска, че ще искате да я запазите завинаги.

Телецът ще може да разчита на Венера да подобри  своя любовен живот ще искат да се движат по различен, вълнуващ начин по пътя към сърцето на любимия човек. Следвайте интуицията си , но не бъдете твърде емоционални по отношение на реалността.

Близнаци

Вашият живот се трансформира и страстта, която сте изпитвали към някого в миналото сега отшумява. Ако това увлечение ви е докоснало много силно ,не се опитвайте да го захранвате отново, а дайте шанс на нова връзка. Ако приложите себе си да се възползвате от новите движения на Венера ще забележите голямата силата, която притежавате. С нея ще можете да превърнете всяка негативна ситуация в положителна.

Рак
Някой, който сте харесвали ще покаже чувствата си явно. объркани сте и това може да доведе до вземане на грешно решение по отношение на възможностите за нова любов. Всичко, което се случва сега има причина. Вашите отговорности ви ограничават много и това може да съсипе всичко, затова не му мислете много а се отдайте на желанието си.

Лъв С транзита във вашия знак на Венера ще продължите да демонстрирате силните си чувства към любимия човек. Няма нужда да се чакате до рождения си ден или някоя годишнина, за да се отдадете на интимни покани.Направете го днес. Следвайте вдъхновението си и осъзнайте важността на живота всеки ден със способността си да изненадвате с вашия безграничен ентусиазъм.
Дева
Налице е промяна на отношението на човек, който харесвате, но който не иска да си признае, че му липсвате. Не го приемайте лично, всеки има своите проблеми. Гледайте вашия публичен имидж и цялостното си физическо присъствие, защото то ще бъде на ваша страна, за да привлечете хора, които също като вас са много наблюдателни и виждат нещата с всичките им подробности. В този смисъл няма да имате проблеми, защото вие знаете какво трябва да правите по всяко време. 

Везни  Любовта ви заобикаля с всичките си необичайни възможности за флирт и създаване на нова връзка. ако вие сте свободни, не изпускайте възможността на едно вълнуващо ново приключение. От една страна имате интуицията, който получавате от транзита на Венера, и от влиянието и, което ви помага да бъдете по-предпазливи и внимателни, преди да скочите в дръзки приключения.

Скорпион Любовта ще ви накара да се въртите в омагьосан кръг. Разговор в на улицата или в супермаркет може да доведе до романтична среща. Възможно е,  на тази среща да започне  много стабилна връзка. Вие сте в сянка на съмнение, което най-накрая ще бъде решено в този цикъл, защото вашата интуиция е силна и съчетана с вашия опит, ще ви помогне да разрешите тези проблеми, които ви смущават и ви карат да се съмнявате в чувствата на онзи, в който сте влюбени.

 Стрелец  Покана за среща в последната минута е забавна и ви поставя в контакт с хора, с които бихте могли да направите както бъдещата приятелство, така и  любовни взаимоотношения. Не пропускайте тази възможност. Реагирайте на хората, които идват при вас с добри намерения, така както искате да ви посрещат вас, ако сте влюбени.

Козирог Транзитът на Венера в знака Лъв ще укрепне любовния ви живот .Вашият знак е заобиколен от енергия, която насърчава завоевания и сексуална наслада, но ако имате стабилна връзка е важно да внимавате да не дадете поводи за ревност, защото те могат да доведат до доста неприятности.Ако сте обвързани, най-добре избягайте с любимия човек и се насладете на неприкосновеноста на личния си живот

Водолей Не е време да се спорите или обсъждате проблемите си, а просто слушайте и  се опитайте да покажете на любимия си по-добре своите възгледи. По този начин ще се засили връзката ви. Това е времето да разчитате на интуитивния си подход относно в скритите желания, които се материализират, включително тези, които са били свързани с конкретен човек, който може и да не е онзи, с който сте в постоянна връзка.

Риби Намерете тон на помирение с приятели и хора, с които сте имали пропуски или недоразумения в близкото минало.Предприемайте конкретни стъпки, по начин, който ще ви доведе до успех във вашите проекти. Бъдете любящи към хората, с които сте свързани и се постарайте да намалите флиртовете и случайните връзки, защото точно сега това може да навреди на постоянната ви връзка.


Share