mooncircusДнес 25.08.2014 в 17.14.ч. е Новолунието в знака Дева.  Този лунен аспект винаги ме радва, защото това е периода, в който човек се наглася към новия работен цикъл. Неслучайно през септември децата започват новата учебна година, това е времето, в което се случва жътвата и хората вече знаят с какъв ресурс, както материален, така и човешки разполагат и не на последно място това е времето, в което хората правят планове как да преживеят студените зимни месеци. Всички тези планове могат да бъдат по-лесно, и много по-ефективни, ако използваме ресурсите на зодия Дева.

В понеделник сутрин винаги е добре човек да обърне внимание на онова, което предстои да свърши и дори все още да сме на лятна вълна сега е момента да се опитаме да вземем правилните решения за близкото бъдеще. Това е отличен период за ново начало, особено, ако сме концентрирани върху реалните си задачи, а не лежим на стари лаври. Добре е да подхождаме критично и аналитично към всяко ново предложение, като в същото време се отнасяме съвестно към задачите, които вече сме поели. Ако работим за себе си е добре да планираме времето в което в следващите месеци ще работим, спортуваме, почиваме. Сега е времето, когато е най-добре да сменяме работата си, да наемаме служители, да се погрижим за здравето си.Новите проекти трябва да разглеждаме отговорно с необходимия анализ на всеки детайл, да се гордеем с нашите малки победи и да се опитваме да не гледаме“ в паничката“ на другите.

Времето след Новолуние в Дева е обикновено периода, в който започваме нов здравословен начин на живот, на хранене, на отношение към себе си.Ако се възползваме от рационалните съвети на земната Дева, то в следващите 28 дни, тя ще ни помогне да променим живота си и да погледнем на себе си със загриженост и любов! Нека да се насладим на тази възможност!

Хубаво е в този период да сме скромни и добронамерени, не бива да се поддаваме на суетата си, а още по-малко на желанието си за надмощие над другите, защото сега това може да ни изиграе лоша шега. Хората, родени под знака Риби не бива да стартират нови проекти, защото те ще се окажат не дотам успешни. Стрелците и Близнаците да избягват интриги и да внимават да не се злепоставят!

Марияна

 

 

 

 

Share