Прогноза за Септември 2014

61149296
02 септември 2014 – първа четвърт в Стрелец. В този период е добре да бъдем малко по-внимателни какво обещаваме на хората около нас. Слънцето в Дева ще ни помага да подбираме приоритетните си проекти.

Стрелец

През септември не бива да се доверявате прекалено на думите на колеги и познати, може да се опитат целенасочено да ви подведат. Периодът за вас е подходящ за изоставяне на вредните навици. Всичко, което направите да ограничите изявата си и да сте малко по-скромни.

Овен

През тоззи месец ще сте погълнати от желанията си ще се насладите на приятна компания или дългоочаквана среща. Не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена. По-скоро се вслушвайте в мнението на други и се старайте да планирате дейности, в които да включите участие на партньори или група хора с вашите интереси.

Лъв

Работете само по най-спешните си проекти, като оставите най-важните за по-късен етап. Преценете времето си рационално, защото в противен случай то няма да ви стигне. Не е изключено някой от близките ви да се окаже в нужда и да ви потърси. При тези обстоятелства работата ви може да изпостане. След като приключите важните ангажименти ще ви зарадват с приятни новини.
09 септември 2014 – 04:39:16 ч. – пълнолуние в Риби. Това е период, в който не бива да започваме нови дейности, защото техният имидж, колкото и привлекателен да изглжда в момента може да се окаже фалшив.

Риби

През този месецще имате склонност да възприемате живота много по-сериозно и да ви завладее идеята да търситесмисъла на всичко. Ако се отдадете прекалено много на идеалите си, обаче енергията на септември може да ви направи непрактични и да внесе допълнително объркване в ежедневието ви. Опитайте се да планирате важните неща и да отделяте повече време за спорт или йога. Пазете се от публични изяви, може да не ви харесат в обществото.

Рак

Вашата чувствителност ще доведе потребност от контакти, партньорски взаимоотношения или най-общо до желание за близост. Ако не сте обвързани и нямате човек до себе си е добре да се огледате наоколо. Има голяма вероятност да попаднете на човек със същите интереси като вашите и от това да се получи нещо. Не се доверявайте на далечни роднини, особено на хора от обкръжението на майка ви.

Скорпион

През този период ще се нуждаете и ще търсите онази емоционална връзка, която да ви отнесе и към нови преживявания. В началото на месеца трябва да се съобразите с факта, че работните ви дни ще са по-малко и ако искате да довършите работата си в срок е добре да планирате делата си или да прехвърлите отговорностите, с които няма да можете да се справите на партньор или колега.

16 септември 2014 – 05:06:02 ч. – последна четвърт в Близнаци. Добре е да общуваме основно с хора, на които имаме доверие, защото може да се окажем в плен на лъжливи обещания.

 Телец

През този месец ще пожънете успехи, ако се постараете максимално да използвате заложбите си и това може да се окаже ключ към кариерата, която едновременно и да ви удовлетворява и да бъде предизвикателство за вас. Не бива да допускате да ви въвличат в ключки или интриги, защото това може да навреди фатално на имиджа ви.

Дева

През септември има вероятност да бъдете погълнати от себе си и да станете нечувствителен към околните. Бъдете внимателни, тъй като очакванията ви съвсем няма да се оправдаят. Разсеяни сте и е по-добре да оставите важните решения за друг период. Въпреки, че това не е в природата ви, сега сте склонни да разичтате много повече на имиджа, отколкото на съдържанието.

Козирог

Предстои период за равносметка. Има вероятност онези от вас, които кандидатстват за работа, да успеят да се представят добре и да получат исканата длъжност. Дълбокото чувство за справедливност, което е характерно за вашия зодиакален знак ще бъде засилено, но това както винаги ще работи във ваша полза.
24 септември 2014 – 09:14:59 ч. – новолуние във Везни. Отличен период за бизне и творчески дейности.

 Близнаци

Отново вашата изява ще ев центъра на вниманието ви. Сега възможност  да привличате пари, приятели и успехи. Бъдете предпазливи на кого се доверявате, защото не е изключено да останете разочарованни от хора, с които работите и се виждате всеки ден.
Везни

Общуванетос хора от близкото ви обкръжение може да има и терапевтичен ефект върху вас и да ви помогне да се освобождите от излишното напрежение. Очаква ви успех в конкретни занимания в oбществената ви изява, контакти с чужди култури и хора, професия и образование.

Водолей

През септември продължават да са в сила шансовете ви за успех в любовните дела, както и съответните емоционални ползи от партньорите, с които сте създали връзки, независимо дали става дума за бизнес или за любовни връзки. Въздържайте се от прекалени прояви на щедрост.

Повече може да намерите в актуалния брой на ELLE- България

 

 

 

Share