529381_377511572279535_1530991606_nАспектите на Венера обикновено дават промени по-скоро на ниво ежедневни отношения, отколкото в генерален план. Но в този случай смятам, че този аспект ще неутрализира до голяма степен негативното влияние на квадратурата между Юпитер и Сатурн, която в контекста на ситуацията в България е доста негативна, защото се смята, че страната е под силното влияние на Сатурн.

Венера в Дева ни прави прекалено критични към нашите партньори, а това често води до конфликти, когато Марс е в Скорпион. Ако не сме сигурни във връзката си, по-добре до 23-ти да избягваме да правим забележки на партньора си. Често при този аспект може да се стигне до раздяла. Меркурий във Везни ни кара да се вглеждаме много повече в недостатъците и да сме по-директни от обикновено. Аспектът може да бъде добър, ако се занимаваме с търговия или мода, но доста тежък, ако се занимаваме с изкуство или работим в подобна компания, макар и да не сме творци. Банковата сфера може да се опита да подобри имиджа си чрез реклама, но това едва ли е добър ход точно сега, защото при Сатурн в Скорпион винаги има риск при вземане на заеми, особено от финансови институции. По-добре да не се теглят кредити в този период. Пълнолунието на 9.09 и на 10.09, докато Луната е още в Риби ще ни направи прекалено емоционални и ще реагираме изключително остро, ако някой се опита да ни измами. Добре е да сме внимателни при шофиране, пътуване в чужбина и особено, ако не сме сами, защото не са изключени кражби или напрежение с финансите ни. Добре е да пазим документите си.

Когато Луната премине в Овен на 11 и 12.09 ще имаме енергия и смелост за повече дейности на открито и за довършване на започнати проекти.

Марияна

 

 

Share