astrologywheelwithinwheelsОт много време насам не е имало толкова хубави аспекти в една седмица. Това би било добра новина, ако в деня след тях нямаше парламентарни избори…

В началото на седмицата Меркурий влезе от тромавите Везни в директния Скорпион. Това е силен, но рисков аспект. Има вероятност да разкрием истини за хора и ситуации, които ни касаят и които може да ни наранят. Не е изключено това да стане по един не толкова приятен начин. Добрата новина е , че ние ще реагираме адекватно на тях. Ще кажем онова, което мислим, каквото и да ни струва това. Меркурий в Скорпион ще ни помогне да вземаме правилните решения, при това ще го правим много бързо и дори ще бъдем склонни да режем ненужните неща и дори хора от живота си. както и да се развият събитията в началото на седмицата, в нейния край всичко ще се обърне в  наша полза.

Другият добър аспект е преминаването на Венера в знака Везни. Всичките реакции на финансовите ни проблеми, на партньорствата ни и на успехите, които постигаме чрез талантите си ще бъдат точно на място и по един отлично премерен начин. Важно е да използваме този аспект да подобрим отношенията си с любимия човек, ако има такъв проблем или да планираме да прекараме малко време с него. Венера във Везни винаги ще ни помага да направим това по един хармоничен и приятен начин. Това е времето, в което можем да решим част от нашите финансови проблеми и да се опитаме да спечелим допълнително. Това важи до най-голяма степен за хората, които се занимават с финанси или изкуство.

През цялата следваща седмица имаме огнен космически тригон- Между Уран в Овен, Юпитер в Лъв и Марс в Стрелец, който ще помогне н всички активно действащи хора и ще ги накара да действат, да стартират идеите си и най-важното-да повярват, че  могат да ги изпълнят. Този аспект ще помогне на всички, които ще се явяват на изпити или конкурси, които стартират нови дела, свързани с технологии или изкуства, ще помогне и на онези, които реализират себе си чрез спорт или забавления.

След това започват по-трудни аспекти, но ако сме подготвени ще можем да се предпазим от негативното им влияние. За да се справим трябва да гледаме по-философски на живота и събитията, които не зависят от нас.

Share