11205-1600x1200Интересно Лунно затъмнение, в комбинация с Ураново затъмнение. Луната ще скрие Уран, гледана от най-северните част на Земята. Това събитие се наблюдава относително рядко, затова е добре да наблюдаваме внимателно процесите и събитията, до които то ще доведе. негативното влияние на комбинацията Луна-Уран говори за неочаквани събития, свързани със самолети, космически технологии или интернет влияния на структури, които до сега не са се появявали там. За съжаление са възможни негативни процеси, които са подвластни на нечии емоции.

Добре е да се избягват пътувания с непознати хора в близките дни, а също и трудности при изпълнението на планирани цели. Това касае всички зодиакални знаци, особено Овен и Водолей. Хората, които са имали някакви очаквания от политици и политически структури ще се окажат разочаровани, защото са подходили по-емоционално към събитията, отколкото е необходимо.В контекста на нашите следизборни страсти е важно да подкрепим хора, които биха били най-активни при защитаване на човешките права и демократични процеси в страната.

Пълнолунието в Овен е на 8.10 в 11 ч. българско време ще създаде позиция на хора, които използват агресивни мерки да постигнат целите си. Това е позиция, която в по-мащабен план ще даде сили на всички, които търсят подкрепа, като слагат егото си и желанието за доминиране на заден план. Ретроградният Меркурий не помага много на цялата ситуация.

Добрата новина е, че Венера е във Везни и онези, които търсят любов и подкрепа от партньорите си ще  намерят и ще изпитат удоволствие от това.

 

Share