Фази на Луната през ОКТОМВРИ 2014

icon_article-is-your-sign-the-best 01 октомври 2014 – 22:33:45 ч. – първа четвърт, луната е в Козирог. Това е време, в което ще успеем да решим служебен проблем или да довършим започнат проект. Не бива да отлагаме важни срещи, нито да оставяме плановете си за по-късно. През този месец : от 04.10 до 25.10. Меркурий ще бъде ретрограден. Добре е да се въздържаме от важни сделки, подписване на договори, особено за пари или материални продобивки. За да не нараним  някокого е добре да се въздържаме и от важни разговори с членове на семейството или бизне партньорите ни.

Козирог

Можете да се надявате на успехи, ако се постараете да използвате заложбите си и да намерите най-правилния път към начало на нова дейност в кариерата или дори към сърцето на шефа.  Има голяма вероятност тези от вас, които кандидатстват за работа, на интервютата да успеят да се представят добре и да получат исканата длъжност.

Телец

През този месец ще е полезно за имиджа ви, ако се постараете да стоите далеч от емоционални сцени и ако не се вживявате прекалено в емоциите на другите-всичкко това може да отнема от вашата енергия и да ви пречи на личната хармония. Благодарение на ораторския си талант ще наложите идеите си.

Дева

Въздържайте се от прояви на щедрост. В началото на месеца, е добре да се съобразите с факта, че сте поели повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Периодът е изключително подходящ за изоставяне на вредните навици. Въздържайте се от организация на дълги пътувания, особено с участие на други хора.

08 октомври 2014 – 13:51:42 ч. – пълнолуние. Луната ще е в Овен. Ще защитаваме своите професионални интереси, но има вероятност да се поддадем на изкушения, свързани с човек, когото харесваме. Добре е да избягваме конфликти с интимната половинка.

Овен

В началото на периода неприятности могат да създадат не конкурентите, а по-скоро приятелите. Мислите ни ще са ангажирани с идеи за почивка и нови преживявания. Общуването ще има и терапевтичен ефект върху вас и ще ви помогне да се освободите от излишното напрежение.

Лъв

Покрай всички ангажименти ще ви зарадват и с приятни новини. Дълбоката чувствителност, която е характерна за вашия знак през този период може да бъде още подсилена.Не е изключено някой от най-близките ви да се окаже в нужда и да се наложи да му помагате. При такива обстоятелства работата ви може да изостане.

Стрелец

По пътя към постигане на целите ви щеспечелите приятели, които ще ви подкрепят във вашата кауза, но не е изключено да проведете спорове във връзка с убежденията ви. За онези от вас, които смятат да предприемат пътуване в чужбина, периодът ще емного подходящ и ще ви донесе истински вълнуващи преживявания и приключения.


15 октомври 2014 – 22:13:10 ч. – последна четвърт
. Луната е в Рак. Трудно ще ни се отдават диетите, но времето е подходящо за разкрасителни процедури.

Рак

В любовта ще търсите онази емоционална връзка, която да ви отнесе и към нови преживявания. Вероятно ще се запознаете с нови хора, но не споделяйте впечатленията си от тях със старите приятели. не е изключено да предизвикате прояви на отрицание. На работното място всичко ще върви добре.

Скорпион

Ще трябва да приложите всичките си качества за да постигнете желанията си.Периодътще бъде под знака на вашата амбиция и от желанието да стигнете върха в избраната от вас кариера, за да получите похвали и признание. Не забравяйте за нуждите на останалите- ако можете да помогнете на някого-направете го.

Риби

Не сте в изгодна позиция, не е изключено да тръгнат клюки по ваш адрес или да ви въвлекат в интрига. Ще се отрази не само на авторитета, но и на личните ви отношения, а това би бил най-драматичния резултат. Нямате причина да сте тактични, след като ви вредят, но помнете : прибързаните действия при обсъждане на делови проблеми и финансови договори ще ви донесат загуби.

24 октомври 2014 – 00:57:48 ч. – новолуние. Новолунието в скорпион може да даде старт на решаването на финансовите ни проблеми. Ако търсим финансова подкрепа от други хора, има голяма вероятностд а я намерим. Добре би било да се вгледаме повече в желанията на партньора си и да се опитаме да направим нещо повече за него.

 Близнаци

Това е време, в което можете да разчитате на влиятелните си приятели, както за финансова, така и за морална подкрепа. Ще се появят и изненадващи възможности и нови начини за печелене на пари- изберете от тях само тези, които наистина заслужават внимание и могат да бъдат реализирани на практика.

Везни

В края на месеца вероятно ще получите допълнителни приходи. Ще вложите много старание, а накрая работата ви може да получи даже критики.Желанието за забавления ще ви направи непрактични и ще внесе объркване в ежедневието ви. В сила са шансоветеза успех в любовните дела, както и съответните материални и емоционални ползи от партньорите, с които сте.

Водолей

Може да разчитате на способността си да си осигурявате състояние на комфорт, при което да не ви безпокои никой нито за работа, нито за компания. Заемете се само с най-спешните неща. Преценете времето си така, че да имате за основните си задачи. Напоследък всичко в живота ви има нужда от ред.

 31 октомври 2014 – 05:49:26 ч. – първа четвърт във Водолей. Старт на нови и нестандартни дейности, които ще допринесат за кариерата ни.

Повече в актуалният брой на ELLE-България

 

 

 

Share