Venus Anadynomene (Venus of the Sea) by Théodore Chasseriau (1838) - venus in Scorpio 2012Новолунието в Скорпион ще повлияе на всички, но ще ни помогне да споделим на близките си неща, които до сега не сме им казали по някаква причина. Нашата искреност може да доведе до конфликти, но ще ни помогне да редуцираме хората, с които общуваме и да оставим до себе си само хора, на които наистина може да се доверим. Периодът е добър за всякакви дейности, свързани с реклама и финанси. Може да променим радикално начина си на живот и да се опитаме да елиминираме от живота си навици и хора, които ни влияят ретроградно. В началото тяхната загуба може да ни тежи, но с времето ще осъзнаем, че решенията да ги премахнем от живота си е било правилно. Успешен период за подобряване на финансовия ни статус и отношенията в семейството.

Голямата новина е, че от утре след 7.10 сутринта Меркурий вече няма да е ретрограден. Може да планираме важните си срещи или да се договаряме с партньори и приятели по всякакви бизнес и лични въпроси.

След всичко, което ни се наложи да преживеем покрай ретроградното движение на Меркурий, имаше и един добър аспект-разположението на Венера във Везни. Вчера планетата на красотата премина в емоционалния Скорпион. Това разположение ще ни помогне да се справим с финансите си, но ще напрегне взаимоотношенията ни с партньорите. Ще ни бъде много трудно да приемем и простим грешките им, а взаимоотношенията ни може лесно да преминават от любов в омраза. Тази емоционалност може да доведе до редица проблеми, особено за хората, които имат Венера в Скорпион в хороскопите си. Трудности могат да възникнат и при други партньорства, защото транзита на Венера ще ни направи ревниви и неотстъпчиви. Дори и сравнително най-невинните жестове на флирт могат да бъдат изтълкувани като заплаха. Тогава хората с това разположение би трябвало да го потиснат голямата страст, с която се хвърлят към партньора си, може да съсипе връзката им. Затова родените с това разположение би трябвало да възпитават в себе си умереност на чувствата.

 

 

.

Share