Хороскоп за всички зодии за 2015-та година 

astroprognoza2015Кардиналните знаци и тази година ще определят посоката и ще придават активност, подтикват амбициите и предприемчивостта на всички останали.Добре е да мислим по-практично, да избягваме смелите инвестиции както в личния, така и в професионалния си живот.

Овен

Настъпва момент, в който много от вас ще трябва да обмислят смяна на сферата или дори на работата си, особено ако сте прекарали прекалено много години на едно и също работно място. Важно е да бъдете уверени. Вгледайте се в себе си, желанията си и това, което вършите. Звездите ви дават шанс за едно ново и по-добро развитие. Не го изпускайте. Ще може да използвате досегашните си служебни връзки, особено тези, които сте изградили.

Лично

Възможно е и събитие, възникнало в дома ви да ви подтикне към генерална промяна.На преден план ще излязат отношенията ви с хора, които не сте виждали отдавна, както лични, така и служебни.

Стил

През тази година ще имате голямо желание да промените стила си както на поведение, така и на обличане. Ще имат усет към стила и ще избягвате както червеното и черното, така и всички комбинации, които не ви карат да се чувствате себе си. Заолжете на меките пастелни и земни тонове и комбинирайте само с бижута от благородни метали.

Телец

Бъдете активни и непрекъснато следвайте посоките, които са ви необходими за постигането на целите. Успех ще имат тези от вас, които умеят да представят смело идеите си. Онези от вас, които се занимават с изкуство ще имат своите добри моменти. Това, на което трябва да обърнете внимание е да не прекрачвате прага между желаното и възможното. Ще имате по-добри резултати, ако работите в екип. От август до края на ноември месец е добре да намалите темпото.

Лично

И през тази година ще продължи пресяването на приятелства, контакти и любови, за да се види кои са готови да продължат заедно с вас.Ще бъдете подложени на изпитания и ще се наложите да вземете важни решения, свързани както с личния ви живот, така и с обществената ви изява.

Стил

През тази година стилът ви ще бъде по-смел от обикновено. Вместо да залгате на класическите комбинации в облеклото ще бъдете склонни да експерементирате както с марки, така и с цветове. Всичко, което е смело и въздушно ще ви отива. Опитайте се да махнете от гардероба си всички тъмни дрехи, а заложете на светлите нюански на зелено, розово и лилаво.

Близнаци

През тази година звездни конфигурации са силно мотивиращи и предизвикващи за вашия знак. Те задават желаниеза вътрешна, духовна промяна. Отговорността ще е ваша, като е по-добре да заемете изчаквателна позиция и в никакъв случай не се опитвайте да насилвате събитията. Може да се появят препятствия, не се подавайте на раздразнението си.В началото на годината избягвайте да пътувате. Също така не участвайте в съдебни процеси и спорове.

Лично

През тази година ще са ви необходими издръжливост и търпение. В началото на мартбъдете внимателни със здравето си. Въздържайте се от конфликти. Рискувате на развалите отношенията си в семейството. В този период активността ви ще нарасне и има опасност сами да се въвлечете в конфликти. Отложете промените в живота си за октомври.

Стил

За ралика от минали години през тази няма да искате да правите промени нито в имиджа си, нито в стила си на поведение. Ще играете на сигурно с класически комбинации като бяло, светли тонове и перлени накити. Единственото по-смело, което ще ви подхожда и през този моден сезон ще бъдат всички варианти на среброто-както в дрехите, така и в бижутата.

Рак

Не влизайте в пререкания, особено с хора, с които до скоро сте били в отлични отношения.При решаването на проблемите си не разчитайте на чужди съвети, решението трябва да е само ваше. Пазете от рисковани финансови стъпки в средата на месец май, защото могат да ви донесат много неприятности.Последните дни на май ще ви подарят спокойствие, защото може да разчитате на своята организираност и решителност. Успехът ще достигне най-вече тези представители на знака, чиято дейност е свързана с търговия.

Лично

Ще се налага твърдо и неотменно създаването на нови правила, но процесът няма да е лесен и спокоен, напротив – ще е съпроводен с напрежение, натиск от страна на важни за вас хора и различни конфликтни ситуации. Не бива да се вземат емоционални решения под натиск, добре е да обмисляте важните неща в живота си.

Стил

През тази година ще искате да блеснете. В пряк и преносен смисъл. За разлика от обикновената ви консервативност, през 2015 ще бъдете смели в експериментите със злато, смели цветове и накити. Не се коелбайте да носите оранжево, червено и всички нюанси на лилавото.

Лъв

През тази година ще имате сили испокойствие, не се очакват разтърсващи събития или промени. Бъдете разумни относно финансовите въпроси, без обаче да бъдете прекалено пестеливи – просто спазвайте правилата. Не се увличайте от екстремни дейности и спортове. Оставете авантюристичното мислене за друг период. Опитайте се да минимизирате действието на стреса и напрежението. Периодът от първите три месеца е подходящ за преговори и планиране на бъдещите ви действия в работата. Възможни са делови пътувания.

Лично

Очаквайте и положително развитие при въпросите, свързани с наследства и въобще със семейството ви. Ако възникне необходимост да уреждате наследствени дела, постарайте се да го направите преди края на месец август.Що се отнася до здравето ви, като цяло, не се очакват сериозни проблеми. За всеки случай бъдете грижливи към организма си.

Стил

Бъдете инициативни, това ще се възприеме много положително. Опитайте се да не предозирате нищо. Нито наслагването на цветове, нито с бижутата. Оставете любимите си златни украшения в шкафа, а се опитайте да заложите на по-консервативните пастелени тонове като бежово, светло кафявно, но към тях задължително добавете оранжево или червено.

Дева

Годината за вас ще бъде под знака на консерватизма, индивидуализма, големи вътрешни страхове, чувства на дълг и отговорност, но и с липсата на разбиране от страна на близките ви, свързано със съмнения и подозрения. Опитайте седа възстановите душевното си равновесие. Ако може забравете за материалното, а по-скоро мислете за посоката, а не за конкретни придобивки или доходи от определени дейности.Съдебните дела също ще се развиват във ваша полза.

Лично

Периодът ще постави на изпитание връзката ви. От март ситуацията ще се подобри значително, а заедно с партньора сище имате възможност за решаването на много въпроси. Ще имате шанса да постигнете много в отношенията си с колегите, съседите, роднините и брачния партньор. Ако до сега сте отлагали сега е моментът да започнете подходящи за вас физически упражнения.

Стил

През тази година бъдете смели. Експериментирайте и мислете за себе си като за звездата ан всяко парти. Носете бяло, светли тонове, златисто. Махнете всички сиви и случни дрехи в гардерова си и не се тревожете-чувството ви за мярка няма да ви изневери.

Везни

Влиянията на планетите ще усложняват ситуацията като внесат раздразнение, предизвикват спорове, конфликти, или провокират напрежение и агресия. Периодът е добър за подписването на краткосрочни договори. Успешно ще протекат и всички дейности, свързани с вашия бизнес или изява.В средата на годината ще бъдете изпълнени с неизчерпаема сила и воля, която обаче трябва да насочите към положителни дела.

Лично
След края на април ще навлезете в период, в който на преден план ще бъде духовното ви развитие и ценности. Ще намирате приятни събеседници и ще привлечете нови приятели и почитатели.Вашата склонност да действате импулсивно и безразсъдно ще провокира мнозина да проявят пренебрежение към желанията ви.

Стил

През тази година за вас ще се отворят неподозирани възможности да смените стила си. Вашето прословуто чувство за хармония ще ви даде смелост да комбинирате на пръв поглед несъвместими дрехи и аксесоари. Зелено и синьо, кафяво и оранжево. Едрите бижута ще бъдат акцент на гардероба ви и този сезон.

Скорпион

Година няма да започне добре и ще решите напрежението още през месец януари. Не е изключена сериозна ескалация в обществен план. Статуквото вище се задържи и одри ще успеете да наложите своите закони във всяка сфера, която е важна за вас. В началото на март се образува хубав аспект, койтоще усили вашата съпричастност към чуждите болки и проблеми.по това време ще се отворивъзможност и добри условия за начало на духовна работа над себе си, но и свързана с проекти, в които освен , че ще се чувствате удовлетворени ще спечелите и пари.

Лично

От последните дни на юни започва нов период за вас. Ще имате възможност да проявите мъдростта, която сте постигнали през годините. Избягвайте крайностите в мнението и отношението си към останалите, особено към брачния ви партньор. Бъдете внимателни в сексуалните си желания, не се впускайте в случайни връзки, водени от страстта.

Стил

Сега е моменът да направите промяна и да заложите на един по стилен нов гардеров. Важно да започнете да купувате една идея по-смели дрехи и бужута, но от по-скъпи и качествени марки. Изберете качеството. Може би сега е добре да купувате диаманти и злато. Не се отказвайте от черно, бяло и червено. Бордото също е на преден план за вас през тази година.

Стрелец

Тази година пред вас ще се отвори възможност за нов път за развитие, символизиращ структури за които сте се борили дълго време, социален статус, власт. Опитайте се спокойно и решително да се справите с предизвикателствата , които ще ви донесе Сатурн във вашия знак, защото тази година ще бъде повече от важна за вас и изявата ви. Важният период за вас започва от последните дни на месец септември. Тогава очаквайте изненадващо стечение на обстоятелствата, което не сте и подозирали, че може да се случи.

Лично

Късметът ще е с вас в области, свързани с всичко, което касае чужбина, чужденци, висшето образование и юридическите въпроси. Щастието ще се усмихне на тези представители на знака, които не са сключили брак или имат намерение да го направят. През месец юни ще получите важни знаци, които ще провокират вашите чувства, емоции и страсти. Това е време на „ проверка“ това доколко сте били подвластни на личния или обществения си живот.

Стил

За разлика от други години сега вие ще избягвате смелите решения и комбинации, а ще се доверите на ценните съвети на стилист. Това е много добро решение за вас, защото новите възможности, които се отварят пред вас ще изискват и един по-консервативен избор. Не се отказвайте от любимите си големи бижута, но ги комбинирайте с по-семпли дрехи в земни нюанси като кафяво, маслено зелено, каки и всички нюанси на пустинята.

Козирог

Вашето желание за промени, натрупано напрежение ще ескалира и ще бъде почти неконтролируемо в своите прояви. В положителен план хора, които са на по-високо социално ниво ще проявят упорство и смелост, за да постигнат целите и намеренията си. Ако имате намерение за промяна на взаимоотношенията с партньори или колеги, бъдете предпазливи, не „изгаряйте мостовете“ след себе си. В този период избягвайте необмислените думи, защото могат да ви навредят. Несе изкушавайте да прибягвате до неискреност в общуването.

Лично

През тази година повечето от вас ще имат своите незабравими мигове, които ще им донесат удовлетворение в семейството. Този период ще продължи от първите дни на септември до края на годината. През този период ще направите преоценка на много ценности, хора, отношения. Ще довършите много от забравените неща. Промените ще засегнат най-вече отношенията ви с близки и обичани хора.

Стил

През тази година ще искате да промените стила си, като основните аспекти в него ще бъдат стила и класиката. Не правете експерименти с имиджа си и както обикновено заложте на класическите комбинации: бяло, черно топлите земни тонове и изпитаните класически комбинации с перли и естествени камъни.

Водолей

Още в началото на годината ще се чувствате много по-уверени. Ще проявите завидна дисциплина. Освен това ще се проявите като лоялни партньори, а това неминуемо ще доведе до много положителни промени в живота ви.Ще привличате възможностите и този факт ще ви хареса, но едновременно с това ще получите свобода за действия ви. Някои от представителите на знака ще бъдат изкушени от предизвикателства, но ще се придържате към разума си и ще бъдете съвестни и честни със себе си и човека срещу вас.

Лично

Аспектите на планетитеще ви донесат полза в ролята ви на брачен или делови партньор, защото ще имате възможността да приемате и разбирате както никога чувствата и мотивите на другите. Ще се обръщате често назад, ще търсите приятели, партньори, отминали отношения. Такова изясняване ще ви е от полза, тъй като благодарение на това ще придобиете ценен опит.

Стил

През тази година ще искате да покажете себе си в по-романтична светлина от обикновено, което е свързано с прекалената сантименталност, нетипична за вас. Заложете на на светлите нюанси на синьото и зеленото, както и на всички тоналности, близки до цветовете на небето и морето.

Риби

В живота ви стоят финансови въпроси за разрешаване по различни поводи- непланирани и допълнителни разходи, промени на приходите, но това напрежение ще съществува до края на месец май след което нещата ще се променят. Ако е възможно да минимализирайте разходите и да не давате пари на заем- трудно ще си ги върнете после. Вашите инвестиции в нови дейнсоти, напротив, ще ви донесат приходи.

Лично

В дома ви са възможни изненади от членове на семейството ви или в оптимален вариант- неотложен ремонт. От средата на януари бъдете внимателни в любовните си отношения. Мъжете рискуват да се проявят грубо към жените около себе си, а дамите може да доведат партньора си до гняв. Опитайте да обуздаете сексуалните си желания, особено, ако сте обвързани.

Стил

Ще бъдете по-активни от обикновено, както в действията си, така и в стила си. Огнените нюанси ще допълнят тези черти от характера ви, с които тепърва ще привиквате. Не се притеснявате да комбинирате червено, оранжево и жълто. Може да правите и някои смели комбинации, без да се тревожите, че това ще навреди на имиджа ви.

 

Повече може да научите в актуалния брой на ELLE България.

Share