Прогноза за месец януари 2015

 

392034_302738816423478_846816015_nПървото пълнолуние на 5.01.2015 ще ни направи много емоционални, импулсивни, дори прекалено смели, което ще бъде допълнено и от преместването на Сатурн в огнения Стрелец. Добре е да се опитаме да потискаме егото си и да се вслушваме в съветите на по-оптини от нас хора.

 

Овен

Ежедневието ви в началото на годината е все по-натоварено с ангажименти, може би нови или допълнителни отговорности, а информационният поток е източник не само на напрежение, но и изненади, способни да ви принуждават постоянно да реагирате на момента. Ако сте служител, избягвайте спорове с по-възрастни личности или висше-стоящи- няма да ви донесат нищо добро.

 

Лъв

Периодът е благоприятен за осъзнаване, за достойно изправяне пред допуснатите грешки и загърбване на негативните емоции, за прояви на  изчистване, разбиране и прошка, за осъзната и градивна промяна. Време за ново начало. Месец януари се очаква да е неспокоен и наситен с различни емоции. Избягвайте да изяснявате отношенията си с партньора. Най-добре се въздържайте от връзки, основани на сексуален интерес, ако попаднете на някой, който ви привлича неудържимо.

 

Стрелец

Ако не излизате от общоприетите норми на поведение празничните дни и първите на януари ще ви донесат моменти на щастие, спокойствие и удовлетвореност. Обвързаните Стрелци ще са в отлични и хармонични отношения с партньора си. За вас започва важен период, свързан с преместването на Сатурн във вашия знак, затова е добре да сте подготвени за важните промени, като в същото време следва ясно и категорично да заявите приоритетите си на всички във вашия семеен и работен кръг.

 

 

През първата половина на януари планетите ще отключат емоции, чувства, страсти и моментни настроения. Пълнолунието в знака Рак на 5 януари в 6: 55 допълнително спомага за това. Не бива да се отдаваме на чувства там, където е необходим разум.

 

Рак

Бъдете внимателни към всичко, свързано с пари и бизнес. Не бива да се взимат и дават заеми, тъй като връщането им може да бъде затруднено от обстоятелства, които не може да се предвидят. Избягвайтенови запознанства; преговори, сключване на търговски или юридически договори; Пазете се от всички видове пороци, тъй като ще се податливи и уязвими към тях.

 

Скорпион

В началото на януари е добре да се опитате да загърбите егоизма, омразата, завистта, отмъщението и да намирате по-често пътя към толерантност и разбирателство, както към партньора ви, така и с всички близки хора.Възможен е силен прорив в изявата ви. Не пропускайте шансовете си, оглеждайте се за всяка възможност и не се притеснявайте да изтъкнете таланта си.

 

Риби

Добре е хората от този знак да анализират владеещите ги мисли и чувства и да си дават откровена сметка доколко емоционалните им реакции пречат, или помагат. Очакват ви познанства с интересни хора, които ще ви привличат като магнит. Съществува вероятност да се влюбите от пръв поглед, но тези отношения едва ли ще просъществуват дълго.

 

На 13 януари в 11 :47 м. е последната фаза в знака Везни. Добре е да обърнем внимание на здравето си. Да се погрижим за кожата си и да преминем на здравословен режим на хранене.

 

Везни

 

През януари избягвайте да проявявате по-ексцентрично поведение или да излизате извън нормите, тъй като точно в този период то може да ви навреди и да се почувствате отхвърлени. Въздържайте се от проява на ревност и най-добре се откажете от големи очаквания от страна на приятели или брачния си партньор, за да не бъдете разочаровани. Отново чудесен период за творческите натури.

 

Водолей

Интуицията ви ще е изострена преди рождения ден, така че спокойно може да й се доверите. Но бъдете внимателни да не се „отнесете“ в един свят на илюзии, който да ви донесе разочарование, когато се приземите обратно.Родените в първата декада са склонни да проявяват особена ексцентричност в поведението, но сега е важно да се намери “златната среда” в поведението.

 

Близнаци

Полезно е и да не се претоварвате психически, физически, за да не пострада и здравето ви.През този месец бъдете много внимателни при употребата на алкохол, лекарства или нездравословен начин на живот. Втората половина на януари е добре да използвате за уреждането на финансовите въпроси, било то семейни или професионални. Партньорските преговори ще са успешни и ще ви донесат желания резултат.

 

20 януари 15. 14 м е Новолунието във Водолей. В този ден започва и ретроградното движение на Меркурий. Добре е да сме внимателни какво и на кого казваме, защото има голяма вероятност да останем неразбрани.

 

Козирог

Периодът не е подходящ за сериозни разговори с висшестоящи и действия, свързани с постигане на целите ви. Далечните пътувания също ще протекат добре и ще бъдат ползотворни, за разлика от близките В личен план януари ще донесе щастие в семейството, възможно е запознанство с чужденец при необвързаните  от вас. Периодът е добър за годеж и сватба.

 

Телец

Ако планирате дете, сега е моментът да действате. В средата на месеца по-добре бъдете сдържани и внимателни в паричните въпроси. Пазете се от кражби, не извършвайте рисковани финансови действия. В личен план ще трябва да положите усилия да сте по-толерантни към чувствата на хората, с които общувате.

 

Дева

Не е изключено обстоятелствата да наложат изненадва промяна или скъсване на дадени отношения. Спазвайте закона и не позволявайте да бъдете въвлечени в съмнителни сделки и действия. Това е период, в който ставате по-активни и е необходимо да отделите специално време за спорт. Материалното ви положение се променя рязко или поне попадате в рисков период.

Повече в актуалния брой на списание ELLE

 

За Личен хороскоп за новата година,

можете да се свържете лично с Марияна Добранова на мейл; marianaastro@abv.bg

 

Share