Луната през АПРИЛ 2015

През април Венера ще бъде в една от най-добрите си позиции в знака Телец. Това е много добър знак за нашите финансови придобивки, любовния н живот и като цяло за сигурността ни. Добре е да се създават нови партньорства, особено в бизнес план.

 27 март 10.43ч. 2015 Първа четвърт в Рак. В началото на този период ще имаме късмет в образователнни дейности, изпити или конкурси и най-вече в дела, свързани с пътуване.  

 Рак

През тази април не сте застраховани от впускането в неясен любовен живот- не забравяйте че не всички постъпват честно и внимавайте романтичните ви ухажвания да не поведат след себе си неприятни последствия. Голямата енергичност, ко349045_15623913_lzято ще ви изпълва бихте могли да вложите освен в любовни приключения и в някои други полезни и по възможност не рискови дейности.

Скорпион

Някои от вас през през априлще имат възможност да проявят своите организаторски способности. Тенденцията е особено благоприятна за ситуациите и делата, които касаят дома ви – ще се чувствате много щастливи, ако успеете да хармонизирате по ваш вкус обстановката и интериора. Онези от вас, които колекционират ценни предмети могат да използват периода, за да обогатят колекциите си.

Риби

Април може да се окаже удачен за закупуване на имот или за преустройство на дома и вътрешно обзавеждане.Онези от вас, които се занимават с бизнес или работят в екип, ще имат чудесна възможност да спечелят пари и изобщо да напреднат в своята работа. Служебно съобщение ще изненада други от знака. Имайте готовност за разминаване на мненията ви с шефа.

 

4 април 15.05ч. 2015 Пълнолуние във Везни.От важно значение през този месец може да се окаже спазването на определена схема в ритъма ви на труд и почивка. Ако можете да отдлите време за спорт или пътуване ще имате резултатит веднага.

Близнаци

Хората, с които общувате в работата ще се противопоставят на решенията ви или няма да направят опит за изясняване на важни подробности. Анализирайте разговорите си и осъзнайте грешки си от началото на месеца, защото трябва да ги отстраните своевременно. Обмислете бъдещите си планове без да ги споделяте. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите допълнително.

Везни

Няма да ви липсват трудности на работното си място.Не търсете вина у себе си, вашата позиция е правилна. Сега не бива да се отпускате. Ако направите решаваща крачка през април трудно ще получите независимостта, за която мечтаете. Изчакайте.

Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо с голямо значение за вас.

Водолей

Някои от вас се чувстват самотни, но сега всъдбата ви дава зелена светлина, за да проявите изобретателност особено по отношение на своя любовен живот, във връзка с любимите ви хора или с децата ви. Същото важи и във връзка с творчеството- можете да блеснете със своитеизяви.

12 април 6.45 ч. 2015 Последна четвърт в Козирог. Добършете всичко най-важно, което сте започнали, както в работата, така и в личния си живот. От 12.04 Венера преминава в Близнаци и това ще улесни комуникацията с партньорите и любимите хора.

Телец

Може да се чувствате ограничени в желанието си да изразявате директно и открито себе си и да остявяте у другите впечатлението, че криете нещо- спасението е в творчеството. Съдбата ще ви предостави приятни възможности да се наслаждавате на компанията на свои близки приятели, както и на интимно обкръжение.

Дева

Тенденциите през април са благоприятни и за отношенията с вашите близки роднини, братя, сестри и съседи, като единственото предупреждение е да се постараете да не започвате напрегнати разговори с тях- започнатите през този период спорове могат да се проточат с години. Онези от вас, които притежават бизнес таланти могат да помислят за реновиране на дейността си.

Козирог

Най-важното в момента е, че ви изпълва нетърпение да се освободите от досадните ангажименти, които им пречат да покажететалантите си. Няма съмнение, че късметът ви работи с пълна сила. Едва ли обаче всички от зодията ще успеят да се възползват от него, за да напреднат. Не че ще липсват постижения, но те са свързани главно с решаването на стари проблеми.

18 април 21.59 ч. 2015 Новолуние в Овен. Отличен период за занимания със спорт, активност или старт на нови проекти.

Овен
Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете на делови обяд. Ще бъдете в отлично настроение и ще се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете активни и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи. Имате лични проблеми, които ще опитате да решите още днес. Процесът обаче е дълъг и ще продължи няколко седмици.

Лъв

Април ви носи изненадващи професионални новини. Ще се наложи да се справите сдоста неясни въпроси в оставащите няколко работни дни. За повечето от тях нямате достатъчно информация или хората, от които зависи решаването им ще липсват в момента. Търсете съдействие от приятели или техни приятели само в краен случай. Не взимайте прибързани и необмислени решения.

Стрелец

Възможно е да получите неочаквани приходи, които щ ви подпомогнат финансово. Възможностите в кариерата, които се отварят пред вас ще бъдат отлични, особено, ако се успеете да презентирате талантите си на правилното място.Ако в началото на този месец усетите силен заряд в себе си – използвайте го, за да осъществите начинанието, което планирате от много време.

 

 

Share