shutterstock_83925397 През май звездите ни дават шанс за едно ново и по-добро развитие. Ще може да използваме досегашните си контактки, особено тези, които сме изградили с представители на женския пол. Възможно е и събитие, възникнало в дома ви да ви подтикне към такава промяна.

26.04.2015 8.00ч. Нарастваща Луна в Лъв. През този месец на преден план ще излязат отношенията, както лични, така и служебни. Влиянието на Венера ще ни помогне да бъдем по-отговорни към тях и да решим проблеммите с любимите хора, ако имаме такива.

 Лъв

През май не бива да допускате да се възгордеете или да намалите темпото при първите признаци на успех. Стъпете здраво на земята и работете упорито. Бъдете толерантни към партньора си в живота, без да имате прекалени изисквания към него. Придържайки се към здравия разум ще постигнете отлична хармония в живота си.

Стрелец

В следващия период може да срещнете някои финансови трудности, които ще ви накарат да пестите, за да може да си осигурите един наистина успешен месец. През първата част на май обстоятелствата ще са благоприятни за вас, така че ако можете планирайте почивката си именно в този период,а  през другото-обърнете внимание на всички неодвършени проекти.

 Овен

Необвързаните представители на знака ще имат късмета да срещнат подходящата половинка. През май най-добре не се захващате с нищо ново. Възможно е да имате нереалистична представа и очаквания, особено за нещата, свързани с любовните авантюри. По-добре е да се опитате да стабилизрате връзката си или да търсите сериозен партньор.

 

3.05.2015 в 17.36 е Пълнолуние в Скорпион. Успех ще имат тези от нас, които умеят да представят смело идеите си и да говорят пред публика. Важното е да обърнем повече внимание на талантите, които имаме, а не на желанието си за изява.

 

Скорпион

Бъдете внимателни, ако ви предстои сключване на сделки с недвижими имоти. Очаква ви незабравим момент в любовта. Избягвайте за пътувате, в чиято организация не сте замесени по никакъв начин. Месецът е добър за изглаждане на отношенията в семейството. Това, което направите за дома и семейството си, че е градивно и ще се помни дълго от близките ви. Бракът, сключен в този период ще е щастлив.

Риби

През този  месец започва с предизвикателства в професионалната сфера. Настъпва момент, в който много от вас ще трябва да обмислят смяна на работата. Ако сте прекарали прекалено много години на едно и също място, няма нищо страшно в тази промяна. Само трябва да бъдете уверени в себе си. Вгледайте се в себе си, желанията си и това, което вършите най-добре, дори до момента то да не е било основната ви дейност.

Рак

Първата половина на месеца ще ви донесе удоволствия от всякакъв характер.Възможно е тогава и да получите неочаквани пари, които да ви подпомогнат финансово. В края на месеца на помощ ще ви се притече приятел. Повече ще ви върви ако работите в екип, а не сами.Ако усетите силен заряд в себе си, използвайте го, за да осъществите начинанието си.

 

11.05 2015 в 3.56 Последна Лунна четвърт във Водолей. Фантазията ни няма да ни подведе. Добре е да използваме за творчеството си. Ако успеем да се мобилизирате ще постигнем отлични творчески резултатаи.

 

 

Водолей

Изкушенията ще са прекалено много, но се опитайте да отхвърлите повечето от тях. Ако имате сериозна връзка, изобщо не се захващайте с флиртове. Това може да ви донесе финансова загуба и напрежение с близките. Умереността и сдържаността ще са вашите най-добри съюзници. Ако ви е трудно да сдържате желанията си – изберете спорта или изкуството за изразяване на вашите емоции.

Близнаци

Месец май може да даде нова насока в професионалното ви развитие. Не пренебрегвайте възможностите си за развитие в области, които до момента са били по-скоро за забавление. Много голяма е вероятността през този период, ако не могат да се овладеят юпитеровите влияния, важните решения да се вземат не под влияние на разума, а на емоциите.

Везни

Обръщайте повече внимание на случващото се в професионалната ви сфера, то е важно за бъдещи перспективи и ако не веднага, то поне след време. Не бива да пренебрегвате събитията, а по-скоро да вземете своевременни мерки и да дадете най-доброто от себе си, защото дребни действия от ваша страна могат да имат широк и неочакван отзвук.

 

18.05.2015 в 11.08 е Новолуние в Телец. Влиянията на плантите ни съветват да не преставаме да бъдем активни и непрекъснато да търсим контакт с онези, които са ни необходими за постигането на целите.

 

Телец

Хората от вашия знак, които се занимават с изкуство ще имат своите добри моменти. Това, на което трябва да обърнете внимание е да не прекрачвате прага между настойчивостта и толерантността. Добре е да използвате постоянството си в по-градивна посока.

Дева

През този емсец ще имате много добри резултати, както в работата, така и в личния си живот. Всичко около вас ще реагира по свой начин на вашите инициативи, но нека всички обрати или изненади, които ви споходят се превърнат в стимул да се изкачите по-нагоре в развитието си чрез обновление.

Козирог

Първите дни на май са чудесно време за равносметка и работа върху личността ви. Представителите на вашия знак ще трябва да се приготвят за доста силни и любовни преживявания. Събитията ще са  толкова много и наситени, че едва ще си поемате дъх.  Не забравяйте обаче, че трябва да бъдете умерени и спокойни, когато слагате начало на новите си дейности.

 

 

Share