През този месец Слънцето е в Близнаци затова общуването ни с останалите ще върви от само себе си.Ако до сега сме отлагали сега е моментът да започнем спортни упражнения или подходящи за нас физически упражнения. От 5 юни започва нов период, в който Венера преминава в знака Лъв и ще ни помогне да решим успешно любовните си проблеми.

 02 юни 2015 – 19:20:13 ч. – пълнолуние вastrology Стрелец. През този месец ще можете да проявите мъдростта, която сте постигнали през годините.Избягвайте крайностите в мнението и отношението си към останалите, особено към брачния ви партньор.

Стрелец

От края на май до средата на юни всичките ви професионални амбиции могат да бъдат реализирани.  След това ще навлезете в период, в който на преден план ще бъде духовното ви развитие и ценности. Ще срещате приятни събеседници и ще привлечете нови приятели и почитатели.

 Овен

Бъдете внимателни в комуникацията с любовния ви партньор, дори и да не се разбирате в този момент не се впускайте в случайни връзки, водени от страстта. Късметлийският период за вас започва от последните дни на месец май. Тогава очаквайте изненадващо щастливо събитие.

Лъв

Късметът ще е с вас във всичко, свързано с чужденци, образование и юридически въпроси. Щастието ще се усмихне на тези представители на знака, които не са намерили още подходящ емоционален партньор. Родителите от вашия знак ще имат запомнящи се моменти със своите деца.

 

09 юни 2015 – 18:42:54 ч. – последна четвърт в Риби. Използвайте периода до средата на юни, за да покажете чувствата си на близките до вас хора и да се опитате да изгладите отношенията си с тези от тях, с които до скоро сте имали конфликти.

 

Риби

В началото на месеца обвързаните Риби ще преживеят незабравими и щастливи мигове, които ще им донесат удовлетворение в семейството. Този безоблачен период ще продължи до онзи момент, в който на някой от вас не му хрумне да се обиди за нещо. След 5 юни ще бъдете изпълнени с неизчерпаема сила и воля, която обаче трябва да насочите към положителни дела.

Рак

До края на май се пазете от травми, свързани с изгаряния или остри предмети. Аспектите на планетите ще ви помогнат да бъдете дисциплинирани, организирани и решителни. Успехът ще достигне най-вече тези представители на знака, чиято дейност е свързана с техника.

Скорпион

Очаквайте и положително развитие при въпросите, свързани с наследство или завещание. Ако през този месец възникне необходимост да уреждате юридически  дела, постарайте се да го направите до 10-то число на месеца. През целия период ще постигате целите си с лекота, а в края му ще можете да планирате и почивка.

 

16 юни 2015 – 17:06:27 ч. – новолуние в Близнаци. През този период е добре да бъдете разумни относно финансовите въпроси, без обаче да сте прекалено пестеливи – просто спазвайте баланса.

 

Близнаци

Не се увличайте от екстремни дейности и спортове. Оставете авантюристичното мислене за друг период. Що се отнася до здравето ви, не се очакват сериозни проблеми. За всеки случай бъдете грижливи към себе си и в никакъв случай не се претоварвайте нито с работа, нито със забавления.

Везни

Опитайте се да минимизирате стреса и напрежението. Избягвайте употребата на алкохол за разпускане,това ще ви навреди, както физически, така и психически. Хранете се здравословно, но най-голямо внимание отделете на взаимоотношенията си с емоционалния ви партньор. Това трябва да е на първо място сега.

Водолей

За вас ще е добре да започнете да правите редовно физически упражнения. Обърнете внимание на здравето си, не се претоварвайте, защото сега можете да разчитате на късмета си. Добрите ви идеи няма да ви подведат. Използвайте ги за творчеството си.

 

24 юни 2015 – 14:03:47 ч. – първа четвърт във Везни. Месец юни може да даде нова насока в професионалното ви развитие. Това е период , в който правилното планиране ще доведе до отлични резултати на по-късен етап.

Телец

Месец юни започва с необходимостта от преоценка и промяна при представителите за вашя знак. Ще се чувствате притиснати, но това не е фатално, просто ще трябва да смените старите методи с нови, а вие сте способни на това. Какво по-хубаво начало на месеца? Разчитайте на късмет при финансовите си сделки.

Дева

В ачалото на юни обърнете внимание на чувствата и желанията на брачния ви партньор. Със сигурност всички реформи в семейните отношения, които ще ви се наложи да направите в първите дни на месеца ще имат отлични резултати. Децата също се променят и също имат нужда от друго отношение.

Козирог

Вие сте добри партньори ипрез този месец ще усетите лекотата във всекидневието.  Необвързаните Козирозище имат наситени любовни преживявания свързани с приятна изненада. Помислете за това как можете да получите нова квалификация или да започнете курс по чужд език или друго нещо, свързано с личното ви израстване.

 

Share