Хороскоп за МЕСЕЦ ЮЛИ 2015

Mercurio-0008След 9 юли Меркурий преминава от динамичните Близнаци в по-спокойния Рак и благодарение на това ще успеем да се се справим със старо недоразумение или неприятност, свързана с емоционалния партньор, като за това  ще получите необходимата подкрепа от близки хора.Разположението на планетите ще ни кара да бъдем прекалено предпазливи при вземането на решения и ще ни накара да търсим съвети от специалисти, когато предприемане нещо ново. Нестабилността във финансов аспект може да бъде преодоляна, ако знаем кога, как и колко да инвестираме, пестим или харчим. Правилно подбраното време ще ни помогне да преодолеем притесненията си от загуби, а също така ще ни помогне да видим по-добрите възможности за допълнителна печалба.

 

2 юли в 5.20 ч. Пълнолуние в Козирог. Пикът на емоции у повечето от нас ще ни накара да се да се почувстваме освободени от проблемите. Късметът ще бъде с нас преди всичко на любовния фронт, затова се възползвайте от него.

Козирог

Ще действате упорито, за да преодолеете отрицателните тенденции. Не бива да се отпускате в разходи, особено, ако не можете да си го позволите.Пазарувайте разумно според възможностите, а не според желанията си. Трябва да поставите ред в деловите, финансовите и личните взаимоотношения.

Телец

Опитайте се през този месец да разпределите времето си така, че да поставите в ред документите и кореспонденцията си. Бъдете концентрирани, в средата на юли може да се наложи да предприемете кратко пътуване и няма да е добре, ако забравите нещо важно. Дори и да ви се получават много добре нещата, трябва да сте последователни и разумни.

Дева

Много е вероятно през този месец да успеете да отхвърлите сериозен проблем, благодарение на намесата на стар познат или съученик. Пазете се от прекалено натоварване в работата си.Тези от вас, които са се устремили се към делова реализация, ще постигнат превъзходни резултати. Постиженията ви са стабилни, а в много случаи може да се говори и за по-добри финансови приходи.

 Везни

Важно събитие в началото на този месец ще подобри настроението ви. Бъдете внимателни какво казвате на интимната половинка, има риск да я обидите. Може да изникнат непредвидени дребни задължения, които ще ви отклоняват от основните задачи. Има вероятност да получите изгодна оферта за допълнителна работа, свързана с нещо ново и непознато.

Водолей

Много продуктивен период за по-голямата част от представителите на вашата зодия, предоставящ чудесни възможности за всички да реализират деловите си ангажименти както и онези, свързани с обществените среди или засягащи лични дела. Началот на юли е подходящо за начало на преговори и за сделки с недвижими имоти.

Близнаци

Много от представителите на знака ще поемат допълнителни ангажименти или ще започнат нова работа. Животът ви ще се подобри значително, ако се вслушате в съветите на влиятелни хора близо до вас. Това ще им донесе пари и сигурност. Очакват ви възможности за пътуване в чужбина, свързани с нова работа.

8 юли в 23.25 ч. Последна четвърт в Овен. Ще ни привличат удоволствията, но внимавайте да не е за сметка на отношенията с интимния партньор. Добре е да поставим ред в деловите, финансовите и личните взаимоотношения.

 Овен

През месец юли неангажираните от вас може да открият най-подходящия за себе си партньор. Разбира се, преди това е необходимо да сте опознали желанията си. Ще имате възможност за близки контакти с братя и сестри, както и успехи в пътувания на кратки разстояния или публикации. По-добре е да приемете новите възможности, независимо от вътрешните си съмнения.

Лъв

Много от вас са в състояние да осъществят целите си в различни направления, но това едва ли важи за всички, защото някои от вас ще покажат освободено мислене, което често изглежда като пренебрегване на принципите на важни за вас хора. Ще се натъкнете на препятствия в процеса на работа, но не се отчайвайте-ще се справите.

Стрелец

В началото на юли контактите ви с хора на ръководни позиции са важни и определящи за вас. Разговор с бивш колега ще ви окуражи да продължите започнатите проекти в работата си въпреки затрудненията. Въздържайте се от излишни разходи. Успех ще имат тези от вас, които гледат по-перспективно на проектите си.

16 юли в 4.25 ч. Новолуние в Рак. Онези, които са определили средата на месеца за домашни дейности, ще направят доста изгодни покупки. За всички останали не са препоръчителни излишните разходи.

Рак

Работата ви вероятно ще е свързана с много контакти и обмен на информация. Ще блеснете с познанията си, но и ще очаровате събеседниците си с интелекта си.Заложете на таланта си да общувате и търсете хората, които могат да ви помогнат. Действайте така както смятате за правилно и няма да сгрешите.

Скорпион

Много вас презь този месец ще разчитат на приятелска подкрепа и не се лъжат. Ще я получат. Събитията, на които ще присъствате още веднъж ще ви убедят, че нищо не е случайно и всички факти и явления са свързани помежду си. Върху някои от проблемите няма как да въздействате, а част от останалите са свързани с липса на информация, която лесно ще набавите.

Риби

Резултатите от вашата работа зависят не само от професионализма, но и от умението ви да се адаптирате бързо към обстановката. Отново може да заложите на интуицията, ако ви се налага да вземете решения, особено такива, които касаят личния ви живот.

Повече: в актуалния брой на списание ELLE-България

Share