mulher-desenhada-com-fogo-imagens-imagem-de-fundo-wallpaper-para-pc-computador-tela-gratis-ambiente-de-trabalho

 

Понякога човек иска малко да има някой да му вдъхне сили, да му даде знак, че онова, което планира е правилно, че е на прав път. Това беше въздействието на Юпитер в знака Лъв!

Всички проекти, които стартирахме през изминалата година се оказаха повече от успешни. те ни донесоха добър имидж, признание, крачка напред. Някой може да каже: Но не всички са били толкова успешни!. Така е! не всички. Само онези, които са стартирани с много желание, прекрасни идеи и най-важното – със сърце! твърде огнената енергия може да бъде полезна/ освен на огнените знаци Овен, Лъв , Стрелец, разбира се :)/ и на всички, които имат силна огнена енергия в хороскопите си. Като това касае не само разположението на важни планети в огнени знаци.Огнената енергия може да бъде задействана от много съвпадни, тригони, а дори понякога и при опозиции. Тази енергия ни помага всеки път, когато бе колебание и с чисто сърце преследваме целите и вървим след идеите си! Помага ни също, когато няма завист и нечисти мисли към успехите на други хора. Все още можем да се възползваме от тази енергия. Сега тя е по-силна от всякога! Както спортистите влагат най-много сили в последната отсечка преди победата, така и сега всеки от нас може да стартира или финализира нещо важно за него. Не чакайте! Действайте! Днес и Утре Вселената ни помага за това.

Всички дейности, които предприемем в тези два дни ще са успешни, особено онези, които касаят нашия имидж, нашата изява и реализиране на нашите ИДЕИ! След това, не че няма да се получават нещата, но ще сме много по-предпазливи, по-премерени и практични в действията си. Ще се случват само онези неща, от които наистина имаме нужда, ще се редуцурат проектите и само планираните дейности ще бъдат подпомагани от Вселената. Но за това ще ви разкажа по-късно, когато Юпитер премине в знака Дева.

Марияна Добранова

 

 

Share