GEDSC DIGITAL CAMERAТайнственото Пълнолуние в Коледната нощ ще отвори съзнанието ни към хармонизиране с енергията на Природата. Това е фаза на Луната, която се среща относително рядко и тъй като ние всички добавяме допълнителен мистицизъм към съвпада му с един от най-сакралните празници в годината, е добре да знаем някои любопитни факти за това как бихме могли да подобрим живота си.

Според духовните  учители по пълнолуние сетивата се изострят, интуицията ни работи и ни помага да се фокусираме върху онова, което наистина е добро за нас. Повечето хора стават по-чувствителни, по-влюбени, но тази емоционалност често влияе и на тяхната тревожност. Затова при пълнолуние е по-добре да не вземаме генерални решения и да не предприемаме нови начинания. Ако усетим несигурност или безпокойство, можем на лист хартия да начертаем  кръг и точка в центъра на кръга. След което си представяме, че ние сме точката, а кръгът е нашата защита. Носим листа със себе си, докато се почувстваме по-спокойни. Всяка сутрин в дните по Пълнолуние/три дни след точната фаза/ е добре да отворим прозорците, така ще се събуди не само ума, но и духа.

Тайнственото Пълнолуние в Рак ще ни даде възможност да привлечем до себе си всичко, от което наистина се нуждаем. Но само това. Ако искаме излишни неща има голяма вероятност енергия на оста Козирог-Рак/които свързваме с практичното, рационалното, необходимото/ вместо да ни помогне, да ни накара да приемем за даденост онова, което имаме и да се почувстваме некомфортно в желанията си. Без да имам претенция, че съм духовен учител, мога да ви предложа няколко съвета, които от опит знам, че работят.

За Благоденствие:

1.Връщайки се у дома, не забравяйте да поздравите дома си, кажете, че се радвате да се приберете вкъщи.

2. Запишете желанията си тази вечер. Бъдете конкретни и сложете срок.

3.Пишете в сегашно време. Например:“ През цялата година съм здрав“!

4. Пишете положителни думи. Не искайте нищо лошо за друг.

5.Имайте лична мантра. Казвайте я, ако вярвате че ви носи късмет.

6. Запишете и забравете за желанието си.

И нещо за Привличане на Пари:

1.Винаги имайте две монети от благороден метал в портфейла си. Две- за да се удвояват парите, а благороден метал- за да има стойност./За новата година година металът е сребро :), струват около 20 лева/

2.Давайте сутрин, никога в неделя или понеделник.Ако давате пари на по-беден от вас-не го гледайте в очите.

3.Бройте пари сутрин, може пред огледалото-за да се множат. Не бива да слагате пари на маса, да сядате върху маса или да оставяте развалени и течащи кранове в дома си.

4.Не чистете дома си вечер.

5.Ако връщате заем-направете го сутрин в по-малки банкноти, отколкото сте го взели. Така няма да се случва често да имате нужда от чужди пари.

6. Помнете! Парите няма да ви направят щастливи, те могат да ви помогнат да се почувствате по-спокойни и уверени, затова трябва да се отнасяте с уважение към тях!

Нека Благоденствието да е с вас през Новата година!

Марияна Добранова

Share