529381_377511572279535_1530991606_nВсяка година за малко по-малко от месец, планетата на любвота, хармонията и късмета преминава в собствения си знак Везни. Това винаги носи позитивни промени в нашия любовен живот. Усещането ни за естетика и хармония се засилва, защото вземаме важните си решения според това какво смятаме за красиво в живота, какво е хубавото в другите, което ни привлича в приятелите и партньорите ни. Също така за нас ства по-важно какво правим самите ние, за да привлечем другия, какви любовни похвати и сигнали изпращаме, за да заявим нашата готовност за контакт. През този период намираме отговор и на въпроса какви партньори привличаме и какво искаме да получим от тях. Венера-Везни ни помага да разберем как флиртуваме и изразяваме любовта си, какъв е нашия вкус по отношение на избора ни на партньор, както и на музикалните ни предпочитания. Венера засилва както чувствата на хората към техните любими хора, така и желанието им да се стремят към красивото в живота.

Венера символизира също така и начинът, по който използваме тези свои таланти и как да спечелим пари и внимание, благодарение на тях.

Мъжете с Венера във Везни са естети и повече от всички други ценят женската красота. Могат да бъдат много романтични. Освен от физическата красота те са привлечени от приятните маниери, от умението на жената да прави добро впечатление, да знае кога, къде и какво да говори. Най-вече тя трябва да се разбира добре с роднините му.

Жените с Венера във Везни са впечатляващо интелигентни, чувствителни и изтънчени. Те обичат да са сред приятели и познати, да прекарват с часове в приятни разговори и музика. Винаги знаят как да се облекат. За тях е важно да имат верен и предан партньор до себе си, както и много полезни контакти.

Share