cropped-1620692_586491588106718_689872954_n.jpgЗдравейте!Казвам се Марияна Добранова и съм астролог. Идеята ражда богатството! Размерът му се определя от границите на ума, в който се е зародила тя, а вярата преодолява всякакви ограничения. Припомнете си това, когато един ден договаряте с живота цената, която искате за себе си.

 В последните няколко години с моя екип създадохме няколко сайта, които във времето бяха по-лоши или по-добри, но никой от тях не ни даваше възможност за пряка връзка и контакт с почитателите на астрологията.Това провокира у мен въображение, идеи, на моменти дори инат за реализацията има. Искам да общувам с всички, които обичат астрологията през свободното си време, да имаме място, в което, да споделяме общите си мечти или проблеми. Ще имате възможност да говорите с мен и да споделяте интересите ми.

Надявам се да ми давате идеи и предложения, за да развием заедно това пространство, в замяна ще получите  новини, прогнози, клюки и част от моето знание! Всеки месец можете да намерите прогнозите ми на страниците на ELLE-България

С най-приятелски чувства : Марияна Добранова

Share